hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Amatör sporculara destek

    Amatör sporculara destek
    expand

    Amatör sporculara destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, yemek organizasyonunda bir araya geldiği amatör spor kulüplerine hijyen seti hediye etti.
    Pandemi şartları gözetilerek farklı zamanlarda farklı amatör spor kulüplerine moral desteği veren Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay son olarak Spor ve Sosyal İşler Müdürlüğü işbirliğiyle Kanalufukspor, Kanalgücü, Pınar Cesurspor ve Çukurova Gençlerbirliği ekibiyle yemek organizasyonunda bir araya geldi. İlçedeki amatör spor kulüplerine her zaman maddi destek sağladıklarını aktaran Başkan Akay, moral desteğinin de önemine vurgu yaptı.
    Başkan Akay, Füze Selami Spor Tesisleri’nde gerçekleşen buluşmada küçük sporcularla yakından ilgilendi. Spora ve sporcuya her zaman destek vermekten mutluluk duyduklarını aktaran, Akay amatör spor kulüplerinin, geleceğin sporcularını yetiştirme konusunda büyük bir misyon üstlendiklerini söyledi. İmkanlar dahilinde ilçedeki amatör spor kulüplerine katkı verdiklerini ifade eden Başkan Akay, “Planlanan program doğrultusunda kulüplerimizi ziyaret ediyor sohbet edip onlara yemek ikramımızı yapıyoruz. Ziyaretlerimizde amatör sporculara moral verirken, pandemi şartlarını hatırlatıyor, hijyen seti hediye ederek sağlıklarına da önem verdiğimizi gösteriyoruz. Önümüzdeki süreçte ziyaretlerimizi sürdüreceğiz”  dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow