hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ASKF yönetiminden Başkan Çetin’e ziyaret

    ASKF yönetiminden Başkan Çetin’e ziyaret
    expand

    ASKF yönetiminden Başkan Çetin’e ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun (ASKF) Ahmet Bozan başkanlığında yeniden seçilen yönetimi, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret etti.
    Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’ ile makamında bir araya gelen ASKF Başkanı Ahmet Bozan, 3 yıl boyunca Adana’da amatör spor kulüplerine hizmet ettiklerini, bu hizmetler doğrultusunda kulüplerin kongrede yeniden kendilerini göreve getirdiğini söyledi. Amatör spor kulüplerine yakışır bir kongreyi geride bıraktıklarını belirten Ahmet Bozan, “Yeni yönetimiz göreve başladı. 3 yıl boyunca Adana’da amatör spor kulüplerin daha iyi yerlere gelmesi adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlk ziyaretimizi Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin’e yapıyoruz. Amatörlere verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bu desteğin bundan sonra da devam edeceğine inanıyoruz” dedi.
    Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de Ahmet Bozan ve yönetimini kutlayarak başarılar diledi. 3 yıl boyunca Ahmet Bozan ve yönetiminin amatörlere önemli hizmetler yaptığını kaydeden Başkan Soner Çetin, “Bundan sonra da Adana’da sporun gelişmesinde önemli çalışmalar yapacağınıza inanıyorum. İstiyorum ki Adana sporda eski başarılı günlerine kavuşsun. Bunun başarılması için hepimize görevler düşüyor. Ben de spordan gelen bir belediye başkanı olarak her türlü çabayı göstereceğim” diye konuştu.
    Başkan Soner Çetin, her zaman amatörlere imkanlar ölçüsünde destek sağladığını belirterek, bu anlayışın bundan sonra da devam edeceğini belirtti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow