hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Barolar Birliği’nden ‘Aile Hukuku’ semineri

    Barolar Birliği’nden ‘Aile Hukuku’ semineri
    expand

    Barolar Birliği’nden ‘Aile Hukuku’ semineri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA, (DHA)- TÜRKİYE Barolar Birliği (TBB) ile Adana Barosu, ‘Aile Hukuku’ konulu meslek içi eğitim semineri düzenledi.
    Baro Tesisleri'nde Konferans Salonu'nda geniş katılımla gerçekleştirilen toplantıya, Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Avukat Selen Berna Ünlüatlı, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 28’inci Hukuk Dairesi Başkanı ve Türkiye Adalet Akademisi Öğretim Görevlisi Hakim Zeynep Kurnaz ile çok sayıda davetli katıldı. Avukat Ünlüatlı'nın eğitim seminerinde, Hakim Kurnaz, 'evlilik, evliliğin mutlak ve nisbi butlan sebepleri', 'boşanmanın genel ve özel sebepleri', 'evliliğin ve boşanmanın ferileri' ile 'velayet, nafaka, kişisel ilişki durumu' ana başlıklarında sunumlar gerçekleştirdi. Kurnaz, katılımcıların sunum esnasında yönelttiği soruları da cevaplandırdı.
    Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, uygulamada çok karşılaşılan konuların yer aldığı önemli bir programın yapıldığını belirterek, toplumun en küçük yapı taşı olan ailenin korunması ve aile hukukuna ilişkin uyuşmazlıklar üzerine daha fazla hassasiyet gösterilmesi gerektiğine dikkat çekti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow