hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Akay: Sosyal yardımlar arttırılacak

    Başkan Akay: Sosyal yardımlar arttırılacak
    expand

    Başkan Akay: Sosyal yardımlar arttırılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA, (DHA)- SEYHAN Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Şakirpaşa Mahallesi'nde muhtar ve mahalle sakinleriyle buluşmasında sosyal yardımların arttırılacağını söyledi.
    Halkla buluşmak adına düzenli olarak mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Akay, Şakirpaşa Mahallesi'nde bölge muhtarları ve mahalle sakinleriyle buluştu. Başkan Akay, Cumhuriyet’e değer katmak için gece gündüz çalıştıklarını belirtirken, halkın en önemli sorunlarından olan geçim sıkıntısına bir nebze çözüm olabilmek adına sosyal yardımları artıracaklarını kaydetti.
    Halkın yaşam standartlarını yükseltebilmek amacıyla çözümler ürettiklerini ifade eden Başkan Akay, "Bu çerçevede halk kart uygulamasını güçlendireceğiz. Halk kart sayısını ve dar gelirli halkımıza verdiğimiz ödeneği artıracağız" dedi.
    Muhtarlar ve mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Akay, “Bu tür toplantılar muhtarı devre dışı bırakmak değil aksine daha da güçlendirmeye katkı sağlar. Onların ve mahalle halkının taleplerini her zaman öncelikli olarak çözmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
    Toplantının ardından Başkan Akay, bölge muhtarlarıyla beraber mahallelerde inceleme yaptı.

    FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow