hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Akay’dan mahallelere yeni normal ziyareti

    Başkan Akay’dan mahallelere yeni normal ziyareti
    expand

    Başkan Akay’dan mahallelere yeni normal ziyareti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA, (DHA)- SEYHAN Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, salgın sürecinde yeni normal olarak tanımlanan dönemde hayatın kontrollü olarak sürmesi hedefine yönelik çalışmalar için mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

    İlçeye bağlı İsmetpaşa Mahallesi’ni ziyaret eden Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Mehmet Şirin Doru karşıladı. Vatandaşların katılımıyla açık hava toplantısına dönen ziyarette, Başkan Akay, Muhtar Doru ve belediye yetkilileri mahallede yapılmış hizmetleri denetledi, taziye evi yapılabilmesi için yer bakıldı. Muhtar Doru bazı yolların tahrip olduğunu ve mahalle parkının bakımının düzenli yapılması, kontrolü için personel talep etti. Halkın taleplerini de dinleyen Başkan Akay, ilk olarak pandemi nedeniyle tüm vatandaşların maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami ölçüde uyması gerektiğini anımsattı. Belediye olarak yapılan tüm iş ve işlemleri halkın yaşam kalitesini daha da artırmak için yaptıklarını aktaran Başkan Akay “Yapılacak hizmetlerin önceliklerini muhtarlarımızın ve dolayısıyla halkımızın taleplerine göre belirliyoruz. Kısıtlı imkanlarda, öncelikle en çok ihtiyaç duyulan işi yapmak amacımız. Bu konuda muhtarlar ve halkımız bize yol gösteriyor. Rutin asfaltlama ve diğer hizmetlerimizi de 96 mahallemize eşit şekilde götürmeye devam edeceğizdiye konuştu.
    Mahallelerine yapılan hizmetlere değinen İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Mehmet Şirin Doru ise, yapılmış olan ve yapılacak hizmetler için de Başkan Akay’a teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow