hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Ay: Adana’yı AK Parti’nin kalesi yapacağız

    Başkan Ay: Adana’yı AK Parti’nin kalesi yapacağız
    expand

    Başkan Ay: Adana’yı AK Parti’nin kalesi yapacağız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, koronavirüs salgınına rağmen İl Başkanlığı olarak dolu dolu geçen bir yılı geride bıraktıklarını belirterek "Adanamız’da bir başarı hikayesi yazacağız. Adana'yı AK Parti'nin kalesi yapacağız" dedi.
    Yüreğir Kültür Merkezi'nde, koronavirüs tedbirleri kapsamında, maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen yılın son İlçe Başkanları Toplantısı'na, 15 ilçe başkanının yanı sıra il başkan yardımcıları, il kadın ve il gençlik kolları başkanları da katıldı.  
    Başkan Mehmet Ay, toplantıda, 2020 yılının değerlendirmesini yaparak 2021 yılıyla ilgili programlarını anlattı. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 2019 yılının Kasım ayında AK Parti Adana İl Başkanı olarak atandığını hatırlatan Başkan Ay, dolu dolu geçen 14 ayı geride bıraktıklarını söyledi.
    Pandemi sürecinin her türlü olumsuzluklarına rağmen 2020 yılını AK Parti Adana İl Başkanlığı olarak çok verimli geçirdiklerini belirten Başkan Ay, konuşmasını şöyle sürdürdü:
    "Öncelikle, Adanamız’la ilgili yatırımların Ankara bazında takipçisi olduk. Adanamız’la ilgili yatırımların takibini yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. AR-GE Başkanlığımız’ın düzenlediği 19'uncu Dönem Siyaset Akademisi'nde, Adana olarak 750 kayıt ile 38 il arasında ikinci olduk. Pandemi sürecinde AK Parti Adana İl Başkanlığı olarak yaklaşık 26 bin adet yardım kolisi dağıttık. Bu süre zarfında 15 ilçemize en az 3'er kez gittik. 830 mahalle başkanımızı ve muhtarımızı ziyaret ettik. Gönüller kazanarak üye seferberliği çalışmasında 62 bin yeni üyemizi 5 ay gibi kısa bir sürede AK Parti ailemize kazandırdık. 240 bin olan üye sayımızı Adana'da 300 bine çıkardık."
    Başkan Ay, Adana'da bir başarı hikayesi yazmak istediklerini belirterek şunları söyledi:
    "2021 yılı için de hedeflerimizi ortaya koyduk. Adanamız'da dokunmadık gönül bırakmayacağız. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. Adana'yı AK Parti'nin kalesi yapacağız. Ataması gerçekleştirilen 3 ilçenin kongresi önümüzdeki günlerde yapılacak. Ardından da AK Parti Adana İl Başkanlığı kongresini gerçekleştireceğiz. Ataması yapılan ilçelerle birlikte il kongremizi tamamlayarak tüm ilçemizde vatandaşlarımızın yanında olacağız. Aziz milletimize hizmet etmek için tüm teşkilat mensuplarımızla var gücümüzle çalışacağız."
    Başkan Ay, "2021 yılının Adanamız'a ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow