hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Bilal Uludağ, Kozanlılarla bir araya geldi

    Başkan Bilal Uludağ, Kozanlılarla bir araya geldi
    expand

    Başkan Bilal Uludağ, Kozanlılarla bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA'nın Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Bilal Uludağ, Adana Kozanlılar Derneği Başkan, yönetici ve üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.
    Başkan Uludağ, kendisinin her zaman derneklere karşı duyarlı olduğunu ve imkânlar dâhilinde yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade etti.
    Yıldırım Beyazıt Mahallesi Portakal Çiçeği Caddesi üzerinde bulunan dernek binasında yapılan toplantıya Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Ak Parti İl Başkanı Şerif Güler, İlçe Başkanı Emrah Ceylan, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener,  Dernek Başkanı Durmuş Aranmaz, yöneticiler ve çok sayıda üye katıldı.
    Adana Kozanlılar Dernek Başkanı Durmuş Aranmaz, derneklerinin 2006'da kurulduğunu belirterek, “Birlik, beraberlik, tanışma ve dayanışma kahvaltımıza katılanlara dernek yönetimi adına teşekkür ediyorum. Biz Kozanlıyız ve Kozan sevdalısıyız. Milli ve manevi değerlere bağlı muhafazakâr ve dürüst insanlarız. Derneğimiz içinde farklı görüş ve düşüncelerde olan ve aynı zamanda çeşitli siyasi partilere mensup hemşerilerimiz vardır ve olacaktır. Her düşünceye saygılıyız. Ama 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde mevcut yönetimden yanayız. Belediye Başkanımız Sayın Bilal Uludağ’ı destekliyoruz” dedi.
    Ak Parti İl Başkanı Şerif Güler, Kozanlılar Dernek Başkanına, yönetici ve üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Şerif Güler, “Sarıçam’da Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Sayın Bilal Uludağ’a destekleriniz bizim için önemli.  İnşallah başka partilere mensup vatandaşlarımızın da desteğiyle 31 Mart’ta Allah’ın izniyle yeniden seçilecektir. İki parti, tüm ilçelerde el ele birlikte çalışmalarına devam ediyor. Hedefimiz, başta Büyükşehir olmak üzere, tüm ilçeleri kazanmaktır” diye konuştu.
    Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ise 31 Mart’ta yapılacak seçimler öncesi kendilerine desteklerini açıklayan dernek başkanı, yönetimi ve üyelerine teşekkür etti. Uludağ,  “Derneklere başkanlığım dönemimce destek vererek,  her zaman sizlerle beraber hareket ettik. Bundan böyle de sizlerden alacağımız güç ile birlikte hareket etmeye ve yönetmeye devam edeceğiz. 5 yıllık başkanlık dönemimizde Sarıçam’ı daha ileriye taşımak adına güzel hizmetleri hep sizlerin desteğiyle ayırımsız olarak yaptık. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren yeniden birlikte yönetmeye devam edeceğiz. Hepinizden Allah razı olsun” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow