hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Çetin: Büyükşehir’e bayrağı dikeceğiz

    Başkan Çetin: Büyükşehir’e bayrağı dikeceğiz
    expand

    Başkan Çetin: Büyükşehir’e bayrağı dikeceğiz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA'da Belediyeevleri Mahallesi’nde miting düzenleyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Hedefi yüzde 70’e koyduk. Zeydan Karalar’a en büyük desteği vermek istiyoruz. Büyükşehir’e bayrağı dikeceğiz” dedi.
    Millet İttifakı Büyükşehir adayı Zeydan Karalar’ın da konuşma yaptığı mitinge CHP Milletvekilleri Ayhan Barut, Burhanettin Bulut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, CHP ve İYİ Parti’nin il, ilçe başkanları da katıldı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yaptığı konuşmada, adaylığı açıklandıktan sonra sahaya indiğini ve Adana’nın her tarafında çalışmalar yaptığını belirterek, “Çukurova’da hedeflediğimiz yüzde 70’i geçiyoruz. Büyükşehir’e de bayrağı dikeceğiz” dedi.
    BELEDİYEEVLERİ ÖRNEK SEMT OLACAK
    Zeydan Karalar’a en büyük desteğin Çukurova’dan geleceğini vurgulayan Soner Çetin, “Önümüzdeki dönem Belediyeevleri Kentsel Dönüşüm Projesini tamamlayacağız. Projeyi takip ediyorum. Tüm şartları zorlayarak vatandaşlarımıza en iyi imkanı sunduk, en iyi koşulları sağladık. Bunun için belediyenin bazı haklarından vazgeçtik. 60 metrekare evlerde oturanlar 85 metrekarelik evlere sahip olacaklar. Oturduğunuz evlerden daha geniş, ferah ve modern evlerini olacak. Proje 24 ayda bitecek ve bu süre içinde sizlere kira, taşınma yardımı yapılacak. Burası Türkiye’nin en güzel semtlerinden biri olacak” şeklinde konuştu.
    HALKI YÖNETİME KATIYORUZ
    Başkan Çetin, halka dokunan, halkı yönetime katan bir yönetim anlayışını hayata geçirdiklerini belirterek, her Cuma günü aksatmadan halk günü düzenlediklerini ve sorunları, önerileri dinlediklerini, her mahallede mahalle toplantısı yaptıklarını, bununla da yetinmeyerek “sen sor başkan cevaplasın” uygulaması ile halkın sorunlarına sosyal medya üzerinden çözüm ürettiklerini anlattı.
    Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar da, seçim sürecinde sadece barış ve kardeşlik dilini kullandıklarını vurgulayarak, tüm saldırı ve iftiralara karşın bu anlayıştan vazgeçmediklerini kaydetti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow