hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Çetin kadınlara gül ve karanfil dağıttı

    Başkan Çetin kadınlara gül ve karanfil dağıttı
    expand

    Başkan Çetin kadınlara gül ve karanfil dağıttı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA, (DHA)- ÇUKUROVA Belediye Başkanı Soner Çetin, Sevgililer Günü dolayısıyla Sosyete Pazarı’nı ziyaret ederek kadınlara gül ve karanfil dağıttı. Çetin, “Halkımızın sevgisine karşılık verebilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.
    Sevgililer Günü dolayısıyla Sosyete Pazarı’nı ziyaret eden ve burada kadınlara karanfil ve gül dağıtan Başkan Çetin, gördüğü ilgi ve sevgiden mutlu oldu. Kadınlar, Çetin’le bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi ve sohbet etti. Vatandaşlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Çetin, esnafa da hayırlı işler dileğinde bulundu.
    Halkın kendisine gösterdiği güvene layık olmak için çalıştığını kaydeden Çetin, “Gösterilen bu ilgi ve sevgi bizi mutlu ediyor ama omuzlarımızdaki sorumluluğu da artırıyor. 2014 Yerel Seçimleri’nde yüzde 44 oyla belediye başkanı seçilmiştim. 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde ise yüzde 59 oy alarak oy oranımızı yüzde 15 artırdık ve Türkiye’de oyunu en çok artıran üçüncü belediye başkanı olduk. Biz hiç kimseyi ayırmadan herkese hizmet götürüyoruz. Her vatandaşımız bizim için değerlidir” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow