hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Çetin’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

    Başkan Çetin’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
    expand

    Başkan Çetin’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA'nın Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Çukurova’da, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin hedefleri doğrultusunda bir belediyecilik pratiğini hayata geçirdiklerini belirterek, “Bu yolda yürümekten asla ve asla geri durmayacağız, vazgeçmeyeceğiz. Çünkü biz Cumhuriyetiz, Cumhuriyet biziz" dedi.

    Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 96'ncı yıl dönümünün kutlanacağı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 29 Ekim'in, kurtuluş mücadelesi vermiş bir ulusun küllerinden doğmasının ve aynı zamanda bir milleti tasada ve kederde bir olma, geleceğe birlikte bakma, aynı gemide olduğunu hissetme ve ülkenin refahı, mutluluğu için el ele çalışma ideali etrafında kenetlemenin tarihi olduğunu belirten Başkan Çetin, mesajında şunları söyledi:
    “Kuruluşunun 96'ncı yılında bize Türkiye Cumhuriyeti'ni armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükran ve minnet duygularımla bir kez daha anıyor, anıları önünde saygıyla eğiliyorum. Cumhuriyet bizim geleceğimiz, umudumuzdur, sevdamızdır. Hiç vazgeçmeyeceğimiz, bir değerinden, bir hecesinden, bir kelimesinden asla ödün vermeyeceğimiz en önemli temelimizdir. Birliktelik harcımız, birlikteliğimizdir. Cumhuriyet özgürlüktür. Cumhuriyet insanlıktır. Cumhuriyet uygarlıktır. Cumhuriyet çağdaş demokrasinin temelidir."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow