hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Erdem, esnafları gezerek koronavirüse karşı uyardı

    Başkan Erdem, esnafları gezerek koronavirüse karşı uyardı
    expand

    Başkan Erdem, esnafları gezerek koronavirüse karşı uyardı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ceyhun ÖZER/CEYHAN(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem, koronavirüs tedbirleri kapsamında esnafı tek tek gezerek sosyal mesafe, maske ve hijyen konularında bilgi verdi.
    Kızılay Caddesi esnafını gezen Başkan Erdem, maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen konusunda dikkatli davranılması gerektiğini ifade etti. Koronavirüs tedbirleri kapsamında salgın riskine karşı vatandaşların ve esnafın daha dikkatli olması gektiğini vurgulayan Başkan Erdem, "Sağlığınız bizim için çok önemli. Sizlerden de kurallara uymanızı istiyoruz” dedi.
    Aynı zamanda çarşı esnafının taleplerini dinleyen Başkan Erdem, gerekenin yapılması konusunda talimatlar vererek esnafa bol kazançlar temennisinde bulundu.
    Ceyhanlı esnafın arkasında olduğunu vurgulayan Başkan Erdem, şunları söyledi:
    "Bu süreçte en çok etkilenen kesim esnafımız oldu. Vakaların artması sonucu bizler de Ceyhan için gereken bütün önlemleri almaya devam ediyoruz. Tüm esnaflarımız gibi Kızılay Çarşısı esnaflarımız da bizim için çok önemli. Çünkü bu çarşı ticari aktivite açısından Ceyhan'ın gözbebeği. Onların daima yanındayız. Esnafımızın kalkınması demek ülke ekonomimizin ayakta durması demektir. Bu bakımdan Ceyhan Belediyesi olarak daima onların yanındayız. Belediye olarak her zaman elimizden gelen destek ve katkıyı sunmaya hazırız.”
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow