hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Erdem, hayvan pazarı esnafını dinledi

    Başkan Erdem, hayvan pazarı esnafını dinledi
    expand

    Başkan Erdem, hayvan pazarı esnafını dinledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem, hayvan pazarındaki esnafların talep ve önerilerini dinleyerek, yapacakları projeler hakkında bilgiler verdi.
    Sabahın erken saatlerinde mesaisine ziyaretler yaparak başlayan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, beraberinde CHP İlçe Başkanı Fikret Cirit, Adana Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanı İbrahim Hakverdi ile birlikte hayvancılık yaparak geçimini sağlayan hayvan pazarındaki esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. Pazarda incelemelerde bulunarak halkın istek ve talepleri dinleyen Başkan Hülya Erdem, "Emek veren, katkı sunan, herkese hayırlı bereketli ve bol kazançlı işler diliyorum" dedi.
    Pandemi sürecinde çiftçi ve esnafın zor zamanlar geçirdiğini dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, "Hayvan pazarındaki esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Onların talep ve önerilerini, isteklerini dinledik. Yapacak olduğumuz projeler hakkında bilgi verdik. Ayrım yapmadan, siyasi düşünceleri ne olursa olsun herkese ve her kesime hizmetin en güzelini sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İhtiyaç ve talepler doğrultusunda Ceyhan'ın her köşesine hizmet götürmek, kalıcı eserler bırakmak bizi gururlandırır. Emek veren, Ceyhan'a katkı sunan esnaflarımızın, vatandaşlarımızın her daim arkasındayız. Tüm esnaflarımıza bol kazançlar diliyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow