hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Erdem’den Ermenistan’a tepki

    Başkan Erdem’den Ermenistan’a tepki
    expand

    Başkan Erdem’den Ermenistan’a tepki

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ceyhun ÖZER/CEYHAN(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ermenistan’ın kardeş Azerbaycan’da sivillere yönelik gerçekleştirdiği kanlı katliamı şiddetle kınadığını bildirdi.
    Ceyhan Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantısı dün Hülya Erdem başkanlığında gerçekleştirildi. Koronavirüs salgınına karşı sosyal mesafe önleminin alındığı toplantıda, meclis üyelerine dezenfektan ve maske dağıtıldı.
    Meclis üyelerini selamlayarak gündem hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Erdem, Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarına yaptığı saldırılara tepki gösterdi. Başkan Erdem, “Ermenistan'ın kardeş Azerbaycan’da sivil halk üzerinde gerçekleştirmiş olduğu kanlı katliamı şiddetle kınadığımı, şahsımın ve grubumuzun kardeş Azerbaycan’ın yanında olduğunu belirterek konuşmama başlamak istiyorum. Değerli meclis üyelerim değinmek istediğim bir başka konu ise herkesin bildiği ve maalesef acı bir örneğini geçtiğimiz günlerde ilçemizde yaşadığımız kadın cinayetleri. Bu cinayetlerin bir an önce son bulmasını temenni ediyorum. Kaybettiğimiz kardeşimize Allahtan rahmet, yakınlarına ve kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum" dedi.
    Konuşmanın ardından gündem maddeleri oylandı.

    FOTOĞRAFLI


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow