hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Hoşfikirer, spor müzesi için Vali Elban'dan destek istedi

    Başkan Hoşfikirer, spor müzesi için Vali Elbandan destek istedi
    expand

    Başkan Hoşfikirer, spor müzesi için Vali Elban'dan destek istedi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- TÜRKİYE Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Oğuz Kerim Hoşfikirer, başarılı sporcular yetiştiren kente spor müzesi kazandırılması için Vali Süleyman Elban’dan destek istedi.
    TSYD Adana Şube Başkanı Oğuz Kerim Hoşfikirer, Asbaşkan Adnan Poyraz ve Engin Kanber, Şube Sekreteri Akif Özdemir, Sayman Şehmus Baysal, yönetim kurulu üyesi Doğan Gülbasar ve Hakan Köker ile Şube Müdürü Mehmet Önal, Vali Süleyman Elban’ı makamında ziyaret etti.
    SPOR MÜZESİ İÇİN YOĞUN TEMPO
    Vali Elban ile fikir alışverişinde bulunan Hoşfikirer, kentte sporun kalkınması için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. Kente spor müzesi kazandırılması için yoğun tempo harcayacaklarını kaydeden Başkan Hoşfikirer, “Adana özellikle bireysel sporlarda başarılı bir kent. Geçmişte çok daha başarılı sporcular çıkarttık. Bir İsmet Atlı unutulamaz. Muharrem Gülergin unutulamaz. Erdal Acet, Nesrin Arslan unutulamaz.  Adana’nın en büyük eksiklerinden birisi bir spor müzesinin olmaması. Bu konuda desteğinizi bekliyoruz” dedi.
    Vali Elban da nezaket ziyareti için TSYD Yönetim Kurulu’na teşekkür etti. Vali Elban, sporu çok sevdiğini, kendisinin de tüm yorgunluğunu spor yaparak attığını belirterek, “Adana son yıllarda sporda oldukça başarılı. Çukurova Belediyesi’nin Sultanlar Ligi'ne çıkması. Hentbolda Ada Sokağı Takımı'nın yer alması, Adana Demirspor’un Süper Lig'de olması, Adanaspor’un da başarılı sonuçlar alması kent olarak bizlere mutluluk katıyor. İnanıyorum ki çok daha başarılı sonuçlar alınacaktır. Spor için üzerime düşen görevi her zaman yapmaya hazırım” diye konuştu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow