hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Karalar, Akkapı'da miting yaptı

    Başkan Karalar, Akkapıda miting yaptı
    expand

    Başkan Karalar, Akkapı'da miting yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA'nın Seyhan Belediye Başkanı ve CHP'den Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Akkapı Mahallesi'nde miting yaptı.
    Çalışmalarını mahalle toplantılarıyla sürdüren Başkan Zeydan Karalar son çalışmasını Akkapı Mahallesi’nde gerçekleştirdi. CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut, Çankaya Belediye Başkanı ve CHP Adayı Alper Taşdelen, Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin, CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay’ın da katıldığı toplantı konuşan Karalar, 31 Mart’ta Adana’da yerel iktidarın değişeceği söyledi.
    HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ
    Adanaspor ve Adana Demirspor atkılarıyla sahneye çıkan Zeydan Karalar,  “Artık Adana geri kalmışlıktan kurtulacak. Seyhan’da başlattığımız değişim ve dönüşümü tüm Adana’ya yayacağız. Sizlerin de desteğiyle Adana yeniden mutlu insanların yaşadığı o parlak günlerine dönecek. Bizim her zaman önceliğimiz halkımız olacak ve halkımıza hizmet etmekten mutluluk duyacağız” diye konuştu. Toplantılara katılan İl Başkanı Çelebi, milletvekilleri ve diğer adaylar Çetin ile Akay da yaptıkları konuşmalarda 31 Mart’ta yerel seçimlerin Adana için bir fırsat olacağını söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow