hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Kocaispir, Cumhuriyet Bayramı'nı öğrencilerle kutladı

    Başkan Kocaispir, Cumhuriyet Bayramını öğrencilerle kutladı
    expand

    Başkan Kocaispir, Cumhuriyet Bayramı'nı öğrencilerle kutladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu kültür merkezinde öğrencilerle birlikte yaşadı. 
    29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Yüreğir Kültür Merkezi'nde kutlama etkinlikleri düzenlendi. Etkinliğe katılan Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, bin 500 öğrenciye eğitim seti hediye etti. Başkan Kocaispir, mayıs ayında yapılan ödüllü seviye belirleme sınavında dereceye giren öğrencilere de tablet dağıttı.
    'Eğitime Dokun' projesiyle okulların bakım, onarım ve temizliğini gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Kocaispir, "Bütün kültürevlerimizi çocukların eğitimine açtık. Sayı her geçen yıl artarak devam ediyor. Bu sene 3 bin öğrencimiz kültürevlerimizde eğitim görüyor. bin 500 öğrencimize eğitim setlerini dağıttık. Toplam 3 bin öğrenciye eğitim seti dağıtacağız. Seviye belirleme sınavında başarılı olan öğrencilerimize tabletlerini verdik. Amacımız gençlerimizi en güzel şekilde hayata hazırlamaktır. Geleceğimizi iyi yetişmiş nesillerle garantiye alırız. Biliyoruz ki her şeyin başı eğitim. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi ve çocuklarımızı en güzel şekilde hayata hazırlamalıyız. Milletlerin geleceği gençliğe ve gençliğin eğitimine bağlıdır. Gençler, her sahada, ülkesinin ve milletinin kalkınmasında ve yükselmesinde lokomotif vazife görür" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow