hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Kocaispir: Milli servet heba olmasın

    Başkan Kocaispir: Milli servet heba olmasın
    expand

    Başkan Kocaispir: Milli servet heba olmasın

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, kurum müdürleri ile
    karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
    Altyapı kurumları Aksa Çukurova Doğalgaz Adana Bölge Müdürü Tufan Duman, Türk Telekom Adana Bölge Müdürü Yılmaz Tohumoğlu ve Toroslar Edaş Dağıtım Direktörü Mehmet Kayacı'yı ziyaret eden Kocaispir, kurumlarla işbirliği içinde planlı bir şekilde çalışacaklarını bu sayede karşılarına çıkacak ek maliyetleri önleyeceklerini ve milli servetin heba olmasının önüne geçeceklerini kaydetti.  Yapılacak çalışmalarda kurumlar arası işbirliğinin çok önemli olduğunu belirten Başkan Kocaispir, "Adana'da bütün kurumlarımızla iyi bir diyalog zemini oluşturduk. Her hangi bir mahallemizde veya sokağımızda bir çalışma yapacaksak bütün kurumlarımızla haberleşip yapılması gereken bütün çalışmaları birlikte yapmayı amaçlıyoruz. Kurumlarımızla işbirliği içinde planlı bir şekilde çalışırsak karşımıza çıkacak ek maliyetleri önler böylece milli servetin heba olmasının önüne geçeriz"' dedi.
    Yaşanılabilir bir Yüreğir için bütün kurum, kuruluş, STK ve iş dünyası ile işbirliğinin süreceğini belirten Başkan Kocaispir, "Yüreğirli hemşehrilerimize hizmet için çalışmalarımızı hız kesmeden
    sürdürüyoruz. İlçemize yapılacak  bütün yatırımların önünü açacak, yasalar çerçevesinde kolaylık sağlayacak, destek olacağız" şeklinde konuştu.
    Başkan Kocaispir ayrıca Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük'e de nezaket ziyaretinde bulundu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow