hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Kocaispir yol çalışmalarını denetledi

    Başkan Kocaispir yol çalışmalarını denetledi
    expand

    Başkan Kocaispir yol çalışmalarını denetledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in, Haydaroğlu ve İncirlik Cumhuriyet mahallelerini ziyaret ederek burada yapılan yol çalışmalarını denetledi.
    Beraberinde başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile Haydaroğlu Mahallesi ve İncirlik Cumhuriyet mahallelerine çıkarma yapan Başkan Kocaispir, sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek mahalle muhtarı ile birlikte mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Büyük asfalt harekâtı kapsamında Haydaroğlu Mahallesi'nde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kocaispir, muhtar ve mahalle sakinleri tarafından iletilen talepleri ve tespit ettiği sorunları birim müdürlerine not aldırdı. İncirlik Cumhuriyet Mahallesine geçen Başkan Kocaispir, mahalle sakinlerini dinledi, fikirlerini aldı. Hayata geçirecekleri yenileme planları ve asfalt çalışmaları hakkında bilgi verdi.
    YÜREĞİR’DE YOL SORUNU KALMAYACAK
    Şuana kadar yaklaşık 65 bin ton sıcak asfalt yama kaplama ve yaklaşık 17 bin ton stabilize yol çalışması yaptıklarını belirten Başkan Kocaispir, "İlçe genelinde başlattığımız yol iyileştirme çalışmalarımız sürüyor. Ekiplerimiz bir taraftan sıcak asfalt çalışması yaparken bir taraftan da belirlenen bir program dahilinde ilçemizdeki yolları tarayıp ivedilikle yapılması gereken noktaları tespit ederek buralarda asfalt yama çalışmasını gerçekleştiriyor. Şuan 19 noktada yoğun bir çalışmamız var. Yüreğir’de yol sorunu kalmayacak'' dedi.
    Yüreğir Belediyesi’nin ilçe genelinde 19 noktada, asfalt kaplama, asfalt yama, bordür ve parke döşeme, parke tamir, zemin tesviye çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Sazak Köyü içi, Levent, Yenidoğan, Karacaoğlan, Haydaroğlu, Eski Misis, Pekmezli, Sinanpaşa, Solaklı Cumhuriyet, Atakent, Selahattin Eyyubi, Bahçelievler ve Seyhan Mahallelerinde çalışma yapıyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow