hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Kocaispir'den Demirspor’a destek

    Başkan Kocaispirden Demirspor’a destek
    expand

    Başkan Kocaispir'den Demirspor’a destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA'nın Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana Demirspor'un süper lige çıkması gerektiğini belirtti.
    Adana Demirspor'un Türkiye'de bir çok süper lig takımlarından daha fazla seyircisi olduğunu belirten Kocaispir '' 22 Mayıs Çarşamba günü  saat 21.00'de  Hatayspor ile yapılacak olan play-off ilk maçında tüm kalbimizle takımımızın yanında olacağız. Müsabakanın her şeyden önce dostça geçmesini temenni ediyorum. Umarım kazanan Adana olur" dedi.
    Adana Demirspor’un şampiyon olması için bütün Adanalı vatandaşların takıma destek olması gerektiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, "Adana'mızın köklü spor kulüplerinden olan Adana Demirspor ve Adanaspor'un eski parlak günlerine tekrar dönmesi Adana'ya da büyük bir ekonomik canlılık getirecektir. Adana, spor alanında potansiyeli olan bir şehir. En azından 1 süper lig ekibi ile temsil edilirse Adana'nın kalkınmasına ve tanıtılmasına olumlu katkı sağlayacaktır. Bunun için 22 Mayıs'ta saat 21.00'de  yapılacak olan ilk maçta başarılı bir sonuç alması bütün Adanalıları mutlu edecektir" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow