hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Mehmet Ay, şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi

    Başkan Mehmet Ay, şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi
    expand

    Başkan Mehmet Ay, şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, şehit ve gazi aileleriyle düzenlenen yemekte bir araya geldi.
    Merkez Çukurova İlçesi Kurttepe Mahallesi'nde bulanan Adana Şehit Aileleri Malulleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde düzenlenen yemek ve mevlüt programına AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Başkan Yardımcıları Emine Karaköse, Kasım Pamuk, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Cengiz Taşcı, Fahri Keleş, Merve Aydın, Ahmet Sert, AK Parti Çukurova İlçe Başkan Yardımcısı Nevruz Doğan, Çukurova İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk, Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Faruk Taştepe, Adana Şehit Aileleri Malulleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emine Kunt ve yönetimi ile çok sayıda şehit ve gazi ailesi katıldı.
    Mevlüt ve duaların okunduğu yemek sonrası bir konuşma yapan Başkan Ay, “Bayrak için, vatan için şehit olan, gazi olan kahramanlarımızın kıymetli aileleri, hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de hayırlı, sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum" dedi.
    AK Parti teşkilatları olarak her daim şehit ve gazi ailelerinin emrinde olduklarını ifade eden Başkan Ay, "Şehit evlatları bizim evlatlarımızdır. Her zaman sizlerin yanındayız. Sizler her zaman bizim başımızın üzerinde yeriniz var" şeklinde konuştu.
    Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçlerince düzenlenen hain saldırıya da değinen Başkan Ay, şunları söyledi:
    "Acımızın tarifi yok. 36 kardeşimizi şehit verdik. Onların kanı yerde kalmaması için hükümetimiz, devletimiz şehitlerimize uzanan son el kırılana kadar onlara misliyle cevap veriyor. Bugün 2 bin 200 rejim askeri öldürülerek şehitlerimiz ebediyete yolcu edilmeden intikamları alındı ve alınmaya devam ediyor. Allah devletimizi korusun. Ülkemizi korusun. Üzüntümüzü içimize atacağız. Düşmanın karşısında asla boynu bükük olmayacağız. Bir ve beraber olarak son nefesimize kadar ay yıldızlı bayrağımızın göklerden inmemesi için var gücümüzle mücadelemizi edeceğiz."
    Adana Şehit Aileleri Malulleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Emine Kunt da Başkan Ay’a ve ekibine kendilerine göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.
    Başkan Ay, konuşmaların ardından masaları tek tek gezerek şehit ve gazi aileleriyle sohbet etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow