hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Sözlü'den ulaşım esnafına destek

    Başkan Sözlüden ulaşım esnafına destek
    expand

    Başkan Sözlü'den ulaşım esnafına destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA, (DHA)- ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Balcalı otobüs kooperatifi ulaşım esnafı ile bir araya geldi. Kente 12 yeni bulvar kazandırıldığını anlatan Sözlü, "Yeni hatlar açılmayacak, kooperatifler kurulmayacak. Ulaşım esnafı mağdur olmayacak" dedi.
    Balcalı otobüs kooperatifi kent içi ulaşım esnafıyla bir araya gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, esnafın sorunlarını yerinde dinledi. Ceyhan’da 15 yıl belediye başkanlığı yaptığı süreçte kooperatif ve hat sayısını hiç arttırmadığını aktaran Sözlü, "Ceyhan’da Hüseyin Sözlü’nün ulaşım esnafına karşı duruşu ne ise Adana’da da aynıdır. Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine başladığımdan bugüne kadar Adana’da yeni hat açmadım, açmayacağım" dedi.

    12 YENİ BULVAR
    Büyükşehir Belediyesi'nce kente 12 yeni bulvar kazandırıldığına dikkat çeken Başkan Sözlü, “Buralara da var olan otobüslerimiz, dolmuşlarımız gidecek, yeni hatlar açılmayacak, yeni kooperatifler kurulmayacak. İstiyoruz ki Adana’da esnaf zenginleşsin, ekonomi kalkınsın, Adana büyüsün" dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow