hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkanlar sorun dinledi

    Başkanlar sorun dinledi
    expand

    Başkanlar sorun dinledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yurt Mahallesi'nde vatandaşlarla sohbet etti, onların sorunlarını dinledi.
    Birlikte önce Yurt Mahallesi Muhtarlığı'na giden Zeydan Karalar ve Soner Çetin, yanlarına mahalle muhtarı Arif Çetin’i de alarak vatandaşlarla sohbet etmek için mahalle sokaklarında dolaştı. Kısa zamanda mahalle sakinleri büyük bir kalabalığa dönüştü. Her iki belediyenin de yaptığı hizmetlerle ilgili olumlu görüşlerini ifade eden mahalle sakinleri ulaşım, semt pazarı yeri gibi konularda Zeydan Karalar ve Soner Çetin’den isteklerde bulundu.
    Zeydan Karalar ve Soner Çetin yanında bulunan kurmaylarına vatandaşların istekleriyle ilgili talimatlar vererek hemen yerine getirilmesini istedi. Yurt mahallesi sakinleri sorunlarını dinlemeye gelen her iki başkanı da alkışlarla uğurladı. Zeydan Karalar ve Soner Çetin, Yurt Mahallesi Muhtarlığı yanında yer alan Çukurova Belediyesi'ne ait Atatürk Yaşam Köyü'ndeki Kadın ve Aile Müdürlüğü'nde çay içerek daha sonra mahalleden ayrıldı. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow