hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkanlardan yeni yıl mesajları

    Başkanlardan yeni yıl mesajları
    expand

    Başkanlardan yeni yıl mesajları

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA'da Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları yeni yıl mesajı paylaştı.

    Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, mesajında şöyle dedi:
    "Adana’mıza, ülkemize ve dünyaya; barış, kardeşlik, mutluluk diliyorum. 2020; ümitlerimizin yeşerip göverdiği, kardeşliğin, hoşgörünün, barışın ve medeniyetin kök saldığı, çocukların, kadınların, insanların, doğada zayıf ve korunmaya muhtaç ne varsa şiddet sarmalından uzak kaldığı bir yıl olsun. Yeni yıl; Adana’mıza, ülkemize ve dünyamıza adaleti, eşit bölüşmeyi, kadın erkek eşitliğini, barışı, huzuru, mutluluğu getirsin. Sanatın, iyiliğin, merhametin, bilimin hayatlarımızı doldurduğu, halkımızın çağdaş bir geleceğe emin adımlarla yürüdüğü bir yıl yaşamak en büyük dileğimiz. Bizlere; Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için daha fazla çaba gösterme fırsatı sunan yeni yılın, sevgi ve güzelliklerle geçmesini umuyor, başta hemşehrilerim olmak üzere, bütün vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, sıhhat ve afiyet diliyorum. Güneşli, güzel nice yıllara hep birlikte yürüyeceğiz."

    Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, yayınladığı mesajında;
    "Gelen her yeni yılın, geride bıraktığımız yıldan daha güzel, daha mutlu ve daha sağlam olması isteği, bizi yaşama ve geleceğe taşıyan en önemli bağlardan biridir. Ülke olarak hem yorucu, hem de acıları çok olan bir yılı geride bıraktık. 2020 yılı, ülkemize şehrimize ve tüm dünyaya, barış, kardeşlik, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum" dedi.

     

    Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında şöyle dedi:
    "2019’u bitirip 2020 senesine girerken, yeni yılınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Yeni yılın ülkemiz, milletimiz, şehrimiz, ilçemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum:"
    Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar yeni yıl için mesajında şunları söyledi:
    " 2019 yılı tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de değişimin başladığı bir yıl oldu. Her yıl olduğu gibi 2019’da acı tatlı günler yaşadık. Değişimin getirdiği sancılı durumlar elbette yaşanmıştır. Ancak özellikle Mart ayı itibariyle ülkemizde hâkim olan bahar havasının 2020 yılında yaza dönüşeceğini ve tüm yurdumuzu etkisi altına alacağını temenni ediyorum."

     

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow