hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bin kadın, şiddete, ayrımcılığa, haksızlığa karşı 'ses' verecek

    Bin kadın, şiddete, ayrımcılığa, haksızlığa karşı ses verecek
    expand

    Bin kadın, şiddete, ayrımcılığa, haksızlığa karşı 'ses' verecek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- SEYHAN Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde eşitsizliğe, şiddete, istismara, ayrımcılığa dikkat çekmek için '1000 Kadın Korosu' konseri düzenliyor.
    1000 Kadın Korosu Konseri, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde saat 16.00’da Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde gerçekleştirilecek. Koronun şefliğini Seyhan Belediyesi Meclis üyesi ve müzik öğretmeni Filiz Bahadırlı yapacak. 1000 Kadın Korosu'na ekonomik, sosyal, siyasi veya kültürel bir şart aranmadan tüm kadınlar başvuru yapabileceğini belirten Seyhan Kent Konseyi Başkanı Erkan Karakaya, bu konser ile kadınların yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek istediklerini söyledi. Birlikte var olmanın farkındalığını ortaya koymayı amaçladıklarını vurgulayan Karakaya "Amacımız, 1000 kadını aynı anda ve aynı amaç etrafında toplamak. Kadın istismarını, eşitsizliği, ayrımcılığı, kadına şiddeti kısaca kadının yaşadığı tüm olumsuzlukları farklı yaşama sahip farklı kadınların oluşturduğu korodan bir kez daha duyurmak" diye konuştu. 
    Koroda yer almak isteyen kadınlar Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi önündeki yeni nikah salonu içerisindeki irtibat ofisine başvurabilecek. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow