hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir'den evde kalanlar için internet sitesi

    Büyükşehirden evde kalanlar için internet sitesi
    expand

    Büyükşehir'den evde kalanlar için internet sitesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediyesi tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında evde kalan çocuk ve yetişkinler için çizgi film, film, masal, kitap, online tiyatro, spor egzersizleri, eğitim ve salgınla ilgili bilgi içeren site, hizmete sunuldu.
    Büyükşehir Belediyesi tarafından koronavirüs salgını nedeniyle evde kalmak zorunda olan vatandaşların, bilgilenme, zaman geçirme, ders çalışma gibi çeşitli ihtiyaçlarına cevap verecek içeriğe sahip "01Evdekal.adana.bel.tr" web sitesi hizmete sunuldu. Sürekli güncellenen sayfada her yaş grubunu ilgilendiren bilgiler bulunuyor. 
    ÇEKİLİŞLE HEDİYELER VERİLECEK
    Vatandaşlar film, çizgi film, masal, kitap, online tiyatro, spor egzersizleri, TYT-LGS eğitim videoları ve koronvirüsle ilgili bilgi içeren siteye istedikleri an ulaşabilecek. Sitede 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda balkonlarında videolar çeken bini aşkın çocuğun videoları da yer alacak. Sayfaya yüklenmeye başlanan videolar arasından yapılacak çekilişle 3 çocuğa da hediyeler verilecek. Site aracılığıyla, Adana Büyükşehir Belediyesi konservatuvar eğitimleri de online devam edecek. 

    FOTOĞRAFSIZ

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow