hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ceren Özdemir, Çukurova’da anılacak

    Ceren Özdemir, Çukurova’da anılacak
    expand

    Ceren Özdemir, Çukurova’da anılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ORDU'da vahşice katledilen ve tüm Türkiye'yi yasa boğan balerin Ceren Özdemir'in adı Çukurova Belediyesi Bülent Ecevit Kültür ve Sanat Parkı'ndaki Müzik Atölyesi'ne verilecek.
    3 Aralık 2019 tarihinde Ordu’da vahşice katledilen balerin Ceren Özdemir’in adının verildiği Müzik Atölyesi’nin açılışı ve anma törenine ailesi ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da katılacak. 2 Şubat Pazar günü yapılacak törende atölye önüne Ceren Özdemir'in büstü de dikilecek. 
    Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Ceren Özdemir'in vahşice katledilmesinden büyük üzüntü duyduklarını belirterek, "Ceren kızımızın adını Çukurova’da yaşatmaya karar verdik. Amacımız hem Ceren Özdemir’in adını yaşatmak hem de kadın cinayetlerine karşı toplumda bir duyarlılık oluşturmak. Törende Adana Korolar Federasyonu küçük bir konser, Didem Bekiroğlu Bale Okulu öğrencileri de bir gösteri sunacaklar" dedi.
    Ceren Özdemir’in katili Özgür Arduç’a verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının küçük de olsa bir teselli olduğunu kaydeden Başkan Soner Çetin, aileye tekrar başsağlığı dileğinde bulundu ve 2 Şubat Pazar günü saat 12.00’de yapılacak anma törenine tüm Adanalıları davet etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow