hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ceyhan Belediyesi'nden mevsimlik tarım işçilerine yardım

    Ceyhan Belediyesinden mevsimlik tarım işçilerine yardım
    expand

    Ceyhan Belediyesi'nden mevsimlik tarım işçilerine yardım

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ceyhun ÖZER/CEYHAN,(Adana),(DHA)- CEYHAN'da aşırı yağışlar nedeniyle çadırları sel suları altında kalan mevsimlik tarım işçileri için Ceyhan Belediyesi ekipleri hareket geçerek iş makineleri ile sel sularını tahliye etti. İşçilere gıda ve kıyafet yardımı yapıldı.
    Çevre illerden Çukurova’ya gelen çok sayıda tarım işçisinin yaşadığı Yılan Kale mevkisindeki çadırlar kent, 4 gündür süren sağanak yağışlar nedeni ile sular altında kaldı. Kadınların ve çocukların içinde bulunduğu çadırlar çamur içinde kaldı. Ceyhan Belediyesi ekipleri iş makineleri ile bölgeye giderek sel suları tahliye etti. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem sel mağduru mevsimlik işçileri ziyaret ederek gıda ve kıyafet yardımı yaptı.
    Mevsimlik işçileri için ekipleriyle sahaya inen Başkan Erdem, "Maalesef hava koşulları vatandaşlarımızı olumsuz etkiledi. İlçemize tarlalarda çalışmak üzere gelen mevsimlik işçilerin yaşadığı çadırlarımız selden etkilendi. Onların mağduriyetlerini gidermek için elimizden geleni yapıyoruz. Sel suları çadırlardan tahliye edildi. Ailelere de belediye olarak gıda ve kıyafet yardımı yaparak destek olmaya çalışacağız. Herkese geçmiş olsun" diye konuştu. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow