hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ceyhan'da maske ve sosyal mesafe denetimi

    Ceyhanda maske ve sosyal mesafe denetimi
    expand

    Ceyhan'da maske ve sosyal mesafe denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ceyhun ÖZER/CEYHAN,(ADANA),(DHA)- ADANA'nın Ceyhan ilçesinde polis maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimi yaparak vatandaşları uyardı.
    Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs vakalarının artmasının ardından, İçişleri Bakanlığı tarafından tüm yurtta başlatılan denetimler kapsamında polis uygulama yaptı. İlçe kaymakamlığı, emniyet müdürlüğü, jarma ve zabıta ekiplerinin katıldığı denetimde özellikle toplu taşıma ve restorantlar kontrol edildi. Vatandaşları maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda uyaran ekipler, kurallara uymayan kişilere ceza yazılacağını belirtti.
    MASKEYİ DOĞRU KULLANMIYORLAR
    Maskelerini yanlış kullanan kişileri uyaran Ceyhan Kaymakamı Bayram Yılmaz, "Vatandaşın maskesi var. Fakat maskeyi doğru kullanma konusunda sıkıntı var. Güvenlik güçleri, belediye ekipleri, denetimlerini devam ettiriyor. Amacımız, vatandaşın kendini koruma bilincini artırmak. İnsanların sağlığı söz konusu. Dolayısıyla yeni normal döneme ayak uydurmak lazım. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmemiz lazım. Bu hepimiz için önemli. Çok zor değil, 1,5 metrelik sosyal mesafemizi koruyalım, maskemizi takalım ve hijyen kurallarına uyalım. Bugün denetimlerimizi yaptık ve hemşehrilerimize bunları bir kez daha hatırlattık. Bundan sonra da sahada olmaya devam edeceğiz" dedi.

    FOTOĞRAF

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow