hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, güven tazeledi

    CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, güven tazeledi
    expand

    CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, güven tazeledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA (DHA)- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Adana İl Kongresi'ne tek listeyle giren mevcut başkan Mehmet Çelebi, delegelerin oylarıyla güven tazeledi ve il başkanlığı görevine seçildi.
    Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü, Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Parti Meclisi Üyeleri Tekin Bingöl ve Müslim Sarı ile milletvekilleri, belediye başkanları katıldı. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından divan, Faik Öztrak başkanlığında Av.Oya Tekin, Av.Bülent Maraklı ve Nevin Biçer’den oluştu. Parti Sözcüsü Faik Öztrak, yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 37’nci kurultayının ayrı bir öneme sahip olduğunu belirterek, “Bu kurultay, partimizin iktidar kadrolarını seçeceği kurultaydır. Geçtiğimiz yıl 'martın sonu bahar' dedik ve oldu. Şimdi de kurultayımız baharı yaz edecek. CHP iktidarının önünü açacaktır” dedi.

    ‘HEDEF GENEL İKTİDAR’
    CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, daha yoğun bir tempoyla çalışma yolu izleyeceklerini kaydederek, “Milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla ciddi bir koordinasyon içinde çalışarak partimizi, sürekli genel iktidara hazırlayan bir rota izleyeceğiz. Kongrede konuşan arkadaşlarımızın eleştirilerini dikkate alacağız” diye konuştu.

    YÖNETİM KURULU
    Yönetim kurulu faaliyet raporu ve mali raporunun ibra edilmesinin ardından tek listenin oylandığı kongrede, oy kullanan 489 delegenin oyuyla Mehmet Çelebi il başkanlığı görevine seçildi. Yönetim Kurulu ise şöyle oluştu: "Onur Akpınar, Memhet Alper, Nejat Altınok, Özgür Altıok, Halit Atik, Caner Aydar, Dilek Dinçer, Zerrin Filazi, Edip Gedik, Seçkin Gençler, Samet Güdük, Özel Gültekin, Şeniz İl, Cahit İncefikir, Hıdır Kabalak, Nilgün Kala, Ali Kantos, Hacı Karaaslan, Ulaş Kerten, Ayten Matyar, Güven Özdemir, Yılmaz Parlak, Berfu Salıcı, Sacit Sedefoğlu, Nuri Şimşek, Anıl Tanburoğlu, Sinem Tanrısınatapan, Kemal Toros, Ali Uçar, Celal Yıldırım."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow