hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çukurova Belediyesi çocukların yüzünü güldürdü

    Çukurova Belediyesi çocukların yüzünü güldürdü
    expand

    Çukurova Belediyesi çocukların yüzünü güldürdü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA, (DHA)- ÇUKUROVA Belediyesi'nce, hayırseverlerden toplanan çocuk kıyafetleri ve kırtasiye malzemeleri ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi. Çocuklara hediyelerini veren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Her zaman sizlerin yanındayız. Sosyal belediyeciliğin gereğini şimdiye kadar yaptık, bundan sonra da bu anlayışla devam edeceğiz” dedi.
    Çukurova Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hayırseverlerin bağışladığı çocuk kıyafetleri ve kırtasiye malzemeleri, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in de katılımıyla düzenlenen törenle, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. Başkan Çetin de sembolik olarak bazı çocuklara kıyafetlerini kendi elleriyle giydirdi, kırtasiye malzemelerini verdi. Çocuklarla bir süre sohbet eden Başkan Çetin, dağıtım töreninin yaptığı açıklamada, sosyal belediyecilik anlayışını taviz vermeden sürdürdüklerini ifade etti.
    Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası adlı projelerle her ay binlerce aileye ulaştıklarını ve yardımda bulunduklarını kaydeden Başkan Çetin, “Hayırseverlerin bağışladığı ürünlerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Hayırseverlere çok teşekkür ediyorum. Biz burada hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü oluyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz. Amacımız hiçbir çocuk yatağa aç girmesin, hiçbir çocuk üşümesin. Bunun mücadelesini vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow