hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çukurova Belediyesi'nde çalışan işçilere maaş müjdesi

    Çukurova Belediyesinde çalışan işçilere maaş müjdesi
    expand

    Çukurova Belediyesi'nde çalışan işçilere maaş müjdesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ÇUKUROVA Belediye Başkanı Soner Çetin, 2021 yılında bekar ve çocuksuz işçilerin en düşük 3 bin 155 TL, evli ve çocuklu olanların ise 3 bin 350 TL maaş alacağını açıkladı. Çetin, park, bahçeler ve temizlik birimlerinde görev yapan işçilerin ise bu rakamın yüzde 10-15 fazlası maaş alacağını kaydetti.
    Her zaman işçinin yanında olduklarını belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 2021 yılında işçilerin alacağı maaşları açıkladı. Başkan Çetin, “Belediyemizde çalışan bekar ve çocuksuz işçilerin en düşük ücreti 3 bin 155 TL olacak. Evli ve çocuklu olanlar için en düşük ücret 3 bin 350 TL olarak uygulanacak. Sahada çalışan park bahçeler, temizlik gibi görevlerde çalışanlar ise bu rakamların yüzde 10-15 fazlasını alacak. Zaten çalışanlarımızın büyük bölümünü sahada çalışan evli ve çocuklu emekçiler oluşturuyor” dedi.
    Emekçilerin yeni yılını kutlayan ve sağlıklı, huzurlu bir yıl dileyen Başkan Soner Çetin, “Emekçilerimiz fedakarca hizmet veriyorlar. Yazın sıcağında, kışın yağmurda çamurda Çukurova halkı için alın teri döküyorlar. Verdiğimizden daha fazlasını hak ettiklerini biliyoruz. Tüm imkanlarımızı zorlayarak bu rakamları belirledik. Onların biraz olsun nefes almasını, yaşam standardını yükseltmeye çalıştık. İşçilerimiz için ne yapsak azdır. İnşallah daha iyi imkanlara kavuştuğumuzda emekçilerimizin koşullarını daha da yükselteceğiz” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow