hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çukurova Mobilya Fuarı açılıyor

    Çukurova Mobilya Fuarı açılıyor
    expand

    Çukurova Mobilya Fuarı açılıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ÇUKUROVA Mobilya Dekorasyon Fuarı, 1-6 Ekim tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde sektörün öncülerini bir araya getirecek. Fuarda modernden avangarta, klasikten özel tasarıma kadar pek çok çeşit ürün yer alacak.
    Adana'da bu yıl 12'ncisi düzenlenecek olan Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 6 Ekim'e kadar açık kalacak fuarla ilgili Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Sosyal Tesisleri'ni ziyaret ederek değerlendirmelerde bulunan Adana Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Avcı, yurt dışı ihracat şansı en çok yüksek olan sektörlerden birinin mobilyacılık sektörü olduğuna değindi. Adana'ya yakışır bir fuar gerçekleştirmek için çok çalıştıklarını belirten Avcı, "Fuara katılım oldukça yüksek. Yurtdışından da çok sayıda firma fuarda yer alacak" dedi.
    YURT İÇİ VE YURT DIŞINDAN HEYETLER KATILIYOR
    12 yıldır başarılı bir şekilde Mobilya Fuarı gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Avcı, "Bu fuarları yurt içi ve yurt dışından çok sayıda firma ve heyetler yakından takip ediyor. Mobilya sektörü, ihracat şansı en yüksek olan sektörler arasında yer alıyor. Bu fuarlar ile mobilyacılık esnafının gelişmesine de katkıda bulunuyoruz. Esnafımız sektördeki son teknolojiyi, gelişmeleri görme ve yakından takip etme olanağı buluyor. Yeni makinalar ve yeni tasarımları öğreniyor. İnavasyon ile yeniliklere açılıyor. Mobilya sektöründe de moda yakından takip ediliyor. Tüketici son gelişmeleri takip ederek, farklılık arıyor. Bu fuarlar üretici ve tüketiciyi de bir araya getiriyor, iş bağlantıları yapılmasını sağlıyor" diye konuştu.
    ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de fuarların önemine dikkat çekerek, gerekli desteği sağlayacaklarını kaydetti.

    FOOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow