hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çukurova’da pandemi denetimi

    Çukurova’da pandemi denetimi
    expand

    Çukurova’da pandemi denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ÇUKUROVA Kaymakamı Mustafa Kaya ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilçedeki iş yerleri ve toplu taşıma araçlarında pandemi denetimi yaptı. Emniyet ve zabıta ekipleri eşliğinde sürdürülen denetimlerde vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen uyarıları yapıldı.
    Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla ilgili Çukurova’da da denetimler sıklaştırıldı. Bu kapsamda Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilçedeki iş yerleri ve toplu taşıma araçlarında pandemi denetimi yaptı.
    Turgut Özal Bulvarı üzerindeki iş yerlerinde gerçekleştirilen denetimler emniyet ve zabıta ekipleri eşliğinde yapıldı. Kaymakam Mustafa Kaya ve Başkan Soner Çetin, Turgut Özal Bulvarı üzerindeki iş yerlerini ziyaret ederek, pandemi kurallarına uyulup uyulmadığı inceledi. İş yeri sahipleri ile görüşen Kaymakam Mustafa Kaya ve Başkan Soner Çetin, vatandaşlara da maske, mesafe ve hijyen uyarısı yaptı.
    Toplu taşıma araçlarına binen Kaymakam Kaya ve Başkan Soner Çetin, sürücülere ayakta yolcu almama uyarısında bulunurken, yolculara da pandemiyle ancak kurallara uyulmasıyla başa çıkılabileceğini anlattı.
    Kaymakam Mustafa Kaya ve Başkan Soner Çetin’in gerçekleştirdiği denetimlere Çukurova Emniyet Müdürü Tansel Orakoğlu da katıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow