hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi

    Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi
    expand

    Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA, (DHA)- SEYHAN Belediyesi tarafından yapımına başlayan, içerisinde birçok donatıyı barındıran Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi. Komplekste incelemelerde bulunan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, tesisi kısa zaman içerisinde açarak gençlere ve sporseverlere armağan edeceklerini söyledi.
    Yakalandığı kanser hastalığıyla mücadele eden ve ağustos ayında tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Adanalı spor spikeri Emre Gönlüşen’in adı, önceki haftalarda yapımına başlanan bir spor kompleksine verildi. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay inşaası son aşamaya gelinen Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’ne giderek tesislerin son durumunu yakından inceledi. Spor yaparak tesisin biten bölümlerini test eden Başkan Akay, "Çok amaçlı spor tesisimiz bitme aşamasında. Tesisi kısa zaman içerisinde açarak gençlere ve sporseverlere armağan edeceğiz” dedi.
    Amansız hastalığa yenik düşerek yaşama veda eden Adanalı Spor Spikeri Emre Gönlüşen’in adını verdikleri spor kompleksinin bitme aşamasında olduğunu belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay, “Tesisleşmeye çok büyük bir önem veriyoruz. Spor tesisleri, gençlerimizin gelecekte iyi bir birey olmaları hususunda çok büyük bir önem taşıyor. Yeni bazı sportif tesisleri de Adana’mıza kazandırma düşüncemiz var. Bu konudaki, çalışmalarımız titiz bir şekilde devam ediyor” diye konuştu.
    Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde yaptığı kontroller sonrasında bazı eksikliklerin hızlı bir şekilde tamamlanması yönünde talimat veren Başkan Akay, konuşmasını şöyle tamamladı:
    “Spor tesisimizde yok yok. Çok amaçlı spor salonu içerisinde; basketbol, voleybol, hentbol ve futbol antrenmanları ile müsabakaları yapılabilecek. Açık alanda, 1 adet futbol sahası, 1 adet tenis kortu, 1 adet basketbol sahası, 1 adet voleybol sahası ve 2 adet bocce sahası bulunuyor. Gençlerimiz değişik branşlardan faydalanabilecekler. Emre Gönlüşen Spor Kompleksimiz şimdiden, Adanamız'a, Seyhanımız'a hayırlı olsun."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow