hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emre Gönlüşen'in ismi ölümsüzleşecek

    Emre Gönlüşenin ismi ölümsüzleşecek
    expand

    Emre Gönlüşen'in ismi ölümsüzleşecek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediye Başkanı Akf Kemal Akay, yakalandığı hastalığa yenik düşerek yaşama veda eden Adanalı spor sunucusu Emre Gönlüşen'in isminin, belediyeye ait spor tesisine verilmesi çin meclise teklif yaptı.
    Belediyenin Ağustos ayı meclis oturumunda konuşan Başkan Akif Kemal Akay, Hurmalı Mahallesi’nde doğan ve çeşitli spor kanallarında spor sunuculuğu yapan ve Adana’yı başarı ile temsil eden Emre Gönlüşen’in genç yaşta hayata veda etmesinden dolayı derin üzüntü duyduğunu ifade etti. Başkan Akay, Emre Gönlüşen’in adını yaşatmak adına,  Belediye Meclisi'nde adım atılacağının daha önce sosyal medyadan duyurulmuş olduğunu hatırlattı. 
    Meclis oturumunda Emre Gönlüşen’in adının yaşatılması için teklifte bulunan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay şöyle konuştu:
    “Genç ve başarılı spor sunucusu kardeşimizin ismini ölümsüzleştirmek adına ilk adımı attık. İşini başarıyla yapmış, iyi bir aile babası ve beyefendi kişiliği ile takdir toplayan Emre Gönlüşen’in adının gelecek nesillere taşınması bizleri mutlu edecektir. Bu amaçla belediyemize ait Demetler Spor Tesisleri’nin isminin 'Emre Gönlüşen Spor Kompleksi' olarak değiştirilmesini teklif ettik. Komisyon ve meclis üyelerinin oluru ile Emre Gönlüşen’in adını ölümsüzleştirmiş olacağız.”

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow