hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Esnafa sağlık kiti, pazarlara dezenfekte

    Esnafa sağlık kiti, pazarlara dezenfekte
    expand

    Esnafa sağlık kiti, pazarlara dezenfekte

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediyesi koronavirüs ile mücadelede, sosyal belediyecilik anlayışının gereği yaptığı desteklerin yanı sıra, dezenfekte ve sağlık kiti dağıtılması gibi çalışmalarla da mücadeleyi aralıksız sürdürüyor.
    Koronovirüsün başladığı ilk günden itibaren Başkan Zeydan Karalar’ın pandemi sürecinde mağdur olan esnafa, ekmeğinden olan vatandaşlara sağladığı destek devam ediyor.
    Büyükşehir Belediyesi’nin mağdur olan çeşitli iş kollarındaki esnafa yönelik maddi desteğin ardından, son olarak Derman ekipleri esnafa sağlık kiti dağıttı. Derman ekiplerinin esnafa dağıttığı sağlık kitinde el dezenfektanı ve temizlik maddeleri bulunuyor.  
    SEMT PAZARLARINA DEZENFEKTE
    Hızlı bir yükselişin ardından duraklama dönemine giren vaka sayılarının yeniden artmaması için çaba gösteren Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri semt pazarlarındaki dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İnsanların yoğun olduğu mekanlarda tedbirin elden bırakılmaması çağrısında bulunan ekipler, halkın yoğun kullandığı alanlarda dezenfekte çalışmalarını artırdı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow