hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Evi yanan ailenin evi Başkan Çetin'in talimatıyla yenilendi

    Evi yanan ailenin evi Başkan Çetinin talimatıyla yenilendi
    expand

    Evi yanan ailenin evi Başkan Çetin'in talimatıyla yenilendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA, (DHA)- ADANA’da geçen Mayıs ayında çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelen Tülay ile Esrafil Burnukel çiftinin evleri, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in talimatıyla yenilendi. Başkan Çetin’i evlerinde ağırlayan Burnukel ailesi, “Allah herkese sizin gibi başkan nasip etsin” dedi.
    Merkez Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi Barış Manço Bulvarı üzerinde bulunan bir apartmanın 11’inci katındaki dairede yaşayan Tülay ile Esrafil Burnukel çiftinin evi, geçen Mayıs ayında çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Burnukel ailesinin yardım çağrısına sessiz kalmayan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, aileyi ziyaret ederek yardım sözü verdi. Geçici olarak yakınlarının yanına yerleşen Burnukel çiftinin evi, bu süre içerisinde tamamen yenilendi ve yeni eşyalarla donatıldı. Yenilenen evlerine yerleşen Burnukel ailesi, evlerinin ilk misafiri Başkan Çetin’i kapıda alkışlarla karşıladı. Burnukel ailesi, Başkan Çetin’e teşekkür ederek, “Allah sizden razı olsun, Allah herkese sizin gibi başkan nasip etsin. Allah sizi başımızda eksik etmesin” ifadelerini kullandı.
    Evin yeni halini gezen Başkan Soner Çetin, daha sonra ev halkıyla kahve içerek sohbet etti. Başkan Soner Çetin, “Evin o halini görünce çok üzülmüştüm. Allah sizleri korumuş, canınıza bir şey olmamış diye düşünmüştüm. Çünkü ev, eşyalarıyla birlikte olduğu gibi küle dönmüştü. O zaman üzülmemeniz gerektiğini, gerekli desteği sağlayacağımızı söylemiştim. Çok şükür eviniz güzel olmuş. Güle güle sağlıkla oturun. Belediye olarak üstümüze düşe yapmak zorundaydı. Çünkü biz hemşehrilerimizin iyi günde de kötü günde de yanındayız. Allah size de kimseye de böyle bir acı yaşatmasın. Allah kazadan beladan korusun” dedi.

    FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜLÜ

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow