hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fikret Yeni'den 'Doğa Dostu Belediye Başkanı' taahhütnamesine imza

    Fikret Yeniden Doğa Dostu Belediye Başkanı taahhütnamesine imza
    expand

    Fikret Yeni'den 'Doğa Dostu Belediye Başkanı' taahhütnamesine imza

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Can ÇELİK/ADANA,(DHA)- CUMHUR İttifakı Seyhan Belediye Başkanı Adayı Fikret Yeni, Türkiye'nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı'nın (TEMA) 'Doğa Dostu Belediye Başkanı' taahhütnamesini imzaladı.
    Merkez Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi'ndeki AK Parti seçim ofisinde gerçekleşen toplantıya Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni ve eşi Emine Yeni, Adana TEMA İl Başkanı Muzzafer Tümenbatur ve vakfın temsilcileri katıldı.  Burada bir konuşma yapan Yeni, "Allah nasip eder göreve gelirsek, Seyhan’ın yok denecek kadar az olan kişi başına düşen yeşil alan miktarını, Türkiye ortalamasına getireceğiz. Seçim çalışmalarımız süresince, çevre ve doğa konusundaki hassasiyetlerimizi ve aynı zamanda Seyhan ve Adana için planladığımız vizyon projelerimizi park ve yeşil alanlarıyla donatılı şekilde gerçekleştireceğimizi sürekli ifade ediyorum" dedi.
    TEMA Vakfı Adana İl Temsilcisi Muzaffer Tümenbatur ve yönetim kurulu üyeleri Yeni'ye teşekkür etti. Fikret Yeni, daha sonra 15 maddeden oluşan 'Doğa Dostu Belediye Başkanı' taahhütnamesini imzaladı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow