hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Garfield Trafikte' Yüreğirli çocuklarla buluşuyor

    Garfield Trafikte Yüreğirli çocuklarla buluşuyor
    expand

    'Garfield Trafikte' Yüreğirli çocuklarla buluşuyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediyesi, kültürel ve sosyal faaliyetler kapsamında ilçedeki çocukları, 'Garfield Trafikte' isimli oyunla buluşturuyor.
    Yel Değirmeni Tiyatrosu oyuncuları 'Garfield Trafikte' isimli çocuk oyunu ile 20 Şubat Perşembe günü saat 09.00’da Yüreğir Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak çocuklarla buluşacak. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir tüm çocukları oyuna davet ederek "Çocuklarımız trafik kurallarını eğlenerek öğrenecekler" dedi. 
    Çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak ve onları tiyatro ile buluşturmak amacıyla tiyatro ekibini Yüreğir’e davet ettiklerini belirten Başkan Kocaispir, "Garfield Trafikte çocuklarımızın keyifle izleyeceği, trafik kurallarını eğlenerek öğrenecekleri harika bir oyun. Kültürel faaliyetler anlamında Yüreğir’de ilkleri yapmaya çalışıyoruz. Bu tür etkinlikler ilçemizde artarak devam edecek. Bütün çocuklarımızı oyunu izlemeye bekliyorum" diye konuştu.
    Eğlenirken öğreten oyun, çocukların bildikleri trafik kurallarını sevimli kedi Garfield'in de tembelliğinden yola çıkarak anlatıyor. 'Garfield Trafikte' müzikleri, dansları, eğitsel ve interaktif yönü ile büyük beğeni topluyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow