hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Girne Köprüsü’nde çalışmalar hızlandı

    Girne Köprüsü’nde çalışmalar hızlandı
    expand

    Girne Köprüsü’nde çalışmalar hızlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Girne Köprüsü’ndeki genişletme çalışmalarını inceledi, hız kazanması için talimat verdi.

    Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Girne Köprüsü’nün her iki yanında süren genişletme çalışmalarını denetledi. Başkan Zeydan Karalar, kent içi ulaşım için büyük önem taşıyan köprünün, 1.5 ay sonra genişletilmiş şekliyle hizmete girmesini planladıklarını söyledi.

    Girne Köprüsü’nün Adana’nın iki merkez ilçesini birbirine bağlayan en önemli köprülerden biri olduğunu belirten Karalar, “Bölgede trafik sıkışıklığı yaşanıyordu. Bizden önce projesi yapılmış ve genişletme çalışmaları başlatılmıştı ama ne yazık ki yüklenici firma parasının ciddi bölümünü alamadığı için inşaat durmuştu. Göreve gelmemizin ardından çalışmalara yeniden başlanmasını sağladık. Şu anda çalışmalar hızla  sürüyor. Aslında çok önceden bitmesi gereken bir projeydi.  Burada süren çalışma kolay bir iş değil. Mevcut köprünün her iki yanına yeni köprü yapıyorsunuz. . Hesaplarımızı ona göre yapıyoruz fakat yağmurlar başlarsa iş biraz uzayabilir. İnşallah bir terslik, aksilik olmaz ve kasım sonunda bu işi biter, biz de vatandaşın kullanıma açarız” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow