hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hentbolun nabzı Adana’da atacak

    Hentbolun nabzı Adana’da atacak
    expand

    Hentbolun nabzı Adana’da atacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- HENTBOL Federasyonu’nun, 2020-2021 Sezonu programında yer alan Erkekler Türkiye Kupası karşılaşmaları 28 Ocak Perşembe günü start alıyor.
    28 Ocak - 30 Ocak tarihleri arasında Seyhan Belediyespor Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Türkiye Kupası B Grubu karşılaşmalarında, Süper Lig kategorisinde mücadele eden İstanbul Beykoz Belediyespor Kulübü, Bursa Nilüfer Belediyespor Kulübü ile Muğla Köyceğiz Belediyespor Kulübü takımları da yer alacak.
    Genç ve gelecek vadeden bir kadroya sahip olduklarını belirten Seyhan Belediyespor Kulübü Erkek Hentbol Takım Antrenörü Kamuran Şarlıoğlu, “Ligin ilk yarısını, Mersin İdmanyurdu’nu deplasmanda yenerek galibiyet ile kapadık. Hazırlıklarımıza ara vermeden Türkiye Kupası karşılaşmalarına odaklandık. İlimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmeye kararlıyız. Kupada ilk sınavımızı perşembe günü İstanbul Beykoz Belediyespor karşısında vereceğiz. Kupada hedefimiz, genç sporcularımızın tecrübe kazanması olacak” dedi.
    PANDEMİ KURALLARINA UYULACAK
    Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda oynanacak Erkekler Hentbol Türkiye Kupası B Grubu karşılaşmalarında, Seyhan Belediyespor Kulübü pandemi şartlarını yerine getirmenin yanı sıra salonun hazırlanmasını da üstlenecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow