hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İpek’in bisiklet hayalini Başkan Çetin gerçekleştirdi

    İpek’in bisiklet hayalini Başkan Çetin gerçekleştirdi
    expand

    İpek’in bisiklet hayalini Başkan Çetin gerçekleştirdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA, (DHA)- ADANA’da, Çukurova Belediyesi binası önüne koyulan ‘dilek ağacı’na bıraktığı notta, bisiklet istediğini yazan İpek Demir’in (16) hayali gerçek oldu. Başkan Soner Çetin’in bisiklet hediyesini alınca büyük mutluluk İpek, bisikletiyle sokakta tur attı.
    Çukurova Belediyesi 2020 yılının son günlerinde “Çukurova İçin 2020’de Dileğini Yaz, 2021’de Gerçekleşsin” sloganı ile bir uygulama başlattı. Belediye binasına ‘dilek ağacı’ konulurken, vatandaşlar 2021 yılı için belediyeden hizmet ile ilgili beklentilerini bu ağaca bıraktı. 2021 yılı beklentileri bizzat Başkan Soner Çetin tarafından değerlendirmeye alındı.
    İPEK'İN HAYALİ İSTİSNA OLARAK DEĞERLENDİRİLDİ
    İpek Demir de dilek ağacına çocukluğundan beri hayalini kurduğu bisikletin hediye edilmesini istediğini yazdığı notu bıraktı. Genç kız kendisine dönüş olmayınca sosyal medya üzerinden Başkan Çetin’e “Canım başkanım dediler ki 2021 yılında Soner Çetin başkanımdan ne istiyorsanız gerçekleşecek. Ben de çok istediğim şeyi yazdım ancak hiçbir ses çıkmadı. Çok ümitlenmiştim” şeklinde mesaj gönderdi. Bunun üzerine Demir’e isteğinin ne olduğu soruldu. Bisiklet istediğini söyleyen Demir’e, Başkan Çetin, “Değerli kardeşim, ağaca yazılan bütün dilekler değerlendiriyor. Orada belediye hizmetleriyle ilgili taleplerden bahsetmiştik ama bir istisna olarak dileğini yerine getirelim” şeklinde mesaj gönderdi.
    BİSİKLETİNE KAVUŞUNCA SOKAKTA TUR ATTI
    İpek Demir’in iletişim numarasını alan Çukurova Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, kısa süre sonra Başkan Çetin’in hediyesi olan bisikleti kendisine teslim etti. Bisikletine kavuşan ve hayali gerçekleşen İpek Demir, Çukurova sokaklarında tur attı. Daha sonra Başkan Çetin’e mesaj gönderen Demir, “Başkanım sayenizde hayallerimi süsleyen bisikletime kavuştum. Ne kadar teşekkür etsem azdır” ifadelerini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow