hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karaisalı’da dezenfekte ve ilaçlama çalışması

    Karaisalı’da dezenfekte ve ilaçlama çalışması
    expand

    Karaisalı’da dezenfekte ve ilaçlama çalışması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki ilçelerde ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kent merkezinde ise kurulan semt pazarlarında esnaf ve halka maske dağıtımı sürüyor.
    Karaisalı ilçesinde dezenfekte ve zararlılara karşı ilaçlama yapan ekipler, esnafa maske dağıtımı da gerçekleştirdi. Karaisalı’daki vatandaşlar Adana Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmasından taktirle karşıladıklarını belirtti. Kent merkezinde yapılan çalışmalar kapsamında da Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri Meydan Mahallesi’nde maske dağıttı. Maskesiz topluma açık yerlerde bulunulmasının yasaklanmasının ardından halkın virüsten korunması ve esnafa destek amaçlı maske dağıtımı gerçekleştirildi.
    Yüreğir Akdeniz Mahallesi ile Sarıçam Esentepe Mahallesi’nde kurulan semt pazarlarında da hem denetim hem de maske dağıtımı yapan büyükşehir ekipleri, halkı ve esnafı kurallara uyma konusunda uyardı. Pazar girişine konulan maske kabini ile halkın maske ihtiyacını karşılayan ekipler, vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uyarak alışveriş yapması için bilgilendirmede bulundu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow