hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Atar vatandaşlarla bir araya geldi

    Kaymakam Atar vatandaşlarla bir araya geldi
    expand

    Kaymakam Atar vatandaşlarla bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Malik GÖDELİNER/TUFANBEYLİ, (Adana), (DHA) - ADANA'nın Tufanbeyli İlçe Kaymakamı Ferhat Atar, her ay gerçekleşen 'Vatandaşlarla Buluşma Toplantısı' kapsamında bu kez Kayapınar ve Ayvat mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
    Beraberinde Belediye Başkan vekili Miktat Keçe ve kurum amirleriyle mahalleleri ziyaret eden Kaymakam Atar, vatandaşların ihtiyaçları, sorunları ve çözüm yolları konusunda fikir alış verişinde bulundu. Muhtarlardan mahalle sakinlerinin istekleri hakkında bilgi alan Kaymakam Ferhat Atar, sorun ve talepleri ilgili birim il yetkililerine ileteceğini söyledi.
    ÇABA VE GAYRET İÇİNDEYİZ
    Devletin sıcak yüzünü vatandaşlara en iyi şekilde yansıtmak istediklerini belirten Kaymakam Ferhat Atar, " Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri için gerçekleştirilen halk toplantıları ile vatandaşlarımızla birebir ilgilenerek sorunları, istekleri ve önerilerini dinleyerek çözüme kavuşturmaya çalışmaktayız. Bizleri misafir olarak kabul eden mahalle muhtarlarımız ile vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow