hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kazalarda 4 kişinin öldüğü virajda faciadan dönüldü

    Kazalarda 4 kişinin öldüğü virajda faciadan dönüldü
    expand

    Kazalarda 4 kişinin öldüğü virajda faciadan dönüldü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Nuri PİR-Yusuf KANTARLI/ADANA,(DHA)- ADANA'nın Seyhan ilçesinde trafik kazalarında son 1 yılda 4 kişinin öldüğü, 10 kişinin de yaralandığı Ali Bozdoğanoğlu Bulvarı’ndaki keskin virajda kontrolden çıkarak kaldırımdaki durağa çarpan otomobil, takla attı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada durakta kimsenin bulunmaması, olası faciayı önledi. Mahalledekiler, virajda önlem alınmasını istedi.
    Pınar Mahallesi Ali Bozdoğanoğlu Bulvarı’nın güney girişinden kuzey istikametine doğru ilerlerken yer alan ilk virajda çok sayıda araç kontrolden çıkarak kazalara neden oldu. Kazalar yüzünden bulvarda son 1 yılda 4 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. Aynı virajda son kaza, dün sabah saat 05.45’te meydana geldi. Kontrolden çıkan otomobil, kaldırımdaki durağa çarptıktan sonra takla attı. Otomobilin ismi açıklanmayan sürücüsü, çevredekilerin ihbarıyla sevk edilen ambulansla hastaneye götürülerek tedaviye alındı. Güvenlik kameralarına yansıyan kaza sırasında durakta kimsenin bulunmaması, olası faciayı önledi
    ÖNLEM ALINMASI LAZIM
    Bulvar esnaflarından Abuzer Yıldırım, yağmurlu havalarda virajın daha tehlikeli hale geldiğini anlattı. Yıldırım, “Son kaza sabahın ilk saatlerinde meydana geldi. Daha yoğun bir saatte olsaydı durakta insanlar olabilirdi ve can kayıpları yaşanabilirdi. Burada önlem alınması lazım. Kazalar bitmiyor” dedi.
    YAYALAR DA TEHLİKEDE
    Kaza yerinin yakınındaki apartmanda oturan Mert Türkmen (20) ise kaza anında şiddetli bir gürültü nedeniyle uyandığını kaydetti. Virajı alamayınca yayalara çarpan araçlara da şahit olduğunu aktaran Türkmen, “Buraya trafik ışığı yapılabilir. Yayaların güvenliğini sağlamak için de üstgeçit yapılması düşünülebilir” diye konuştu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow