hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kızılay şubeleri iyilik için bir arada

    Kızılay şubeleri iyilik için bir arada
    expand

    Kızılay şubeleri iyilik için bir arada

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA, (DHA) -  TÜRK Kızılayı’nın her yıl düzenlediği, ‘‘Şube ve Temsilcilik Kapasite Geliştirme Eğitimi’’ gerçekleştirildi.
    Adana HiltonSA Otel'de düzenlenen programa, Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Saygılı ve Cengiz Koç, Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay, Kilis ve Gaziantep illerinden 29 şubenin Yönetim Kurulu Başkanları, üyeleri ve personelleri katıldı. Eğitimde, Türk Kızılayı’nın milli vizyonu, 2030 Yılı Küresel Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri, Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Dernekleri Federasyonu’nun stratejileri ve Kızılay’ın şubelerdeki faaliyetlerini geliştirmek adına hazırladığı hedefleri anlatıldı.  Şube Yöneticileri ile 2019 yılı Türk Kızılayı Kurban Kampanyası hazırlıklarının planlarının da paylaşıldığı eğitime Genç Kızılay Yöneticileri ve üyeleri de katılım gösterdi. Tüm birimleriyle, ülke ve dünya genelinde çok yönlü faaliyetler gerçekleştiren Kızılay’ın ihtiyaç sahipleri ve bağışçılarla doğrudan temas kuran şubelerinin, uzun ve kısa vadeli hedeflerinin anlatıldığı eğitimin açılış konuşmasını Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı yaptı.
    Ramazan Saygılı konuşmasında, Kızılay’ın 2030 yılı stratejik hedeflerine vurgu yaptı. Şubelerin kendileriyle ve biribirleriyle ‘iyilik’ için yarışmaları gerektiğinin altını çizen Saygılı: “2030 yılı stratejik hedefler doğrultusunda ülke genelinde olduğu gibi bölgemizde de yüksek çaba gösterilmeli. Şubelerimiz birbiriyle ve kendileriyle ‘iyilikte’ yarışmalı.Bunun için tüm paydaşlarımızı harekete geçirmeli, insanları iyilik yapmaya, yardımlaşmaya özendirmeliyiz. Teknolojik değişim ve dönüşümleri de iyi kullanmalı, hedefimiz ve misyonumuz dahilinde insanların ihtiyaçlarına cevap veren şubeler olmalıyız" dedi. 
    ‘’KIZILAY BİRLİK VE BERABERLİKLE GÜCÜNÜ ARTTIRACAKTIR’’
    2019 Şube ve Temsilcilik Kapasite Geliştirme Eğitimi’nde konuşma yapan Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Koç ise tüm şubelere birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Gayrimenkul bağışçısı kazanımının Kızılay’ın faaliyetlerinin sürdürülebilirliği açısından önemine de vurgu yapan Cengiz Koç, ‘’Birlik içerisinde hareket etmek Kızılay’ı güçlendirecektir. Paydaşlarımızla güçlerimizi birleştirdiğimiz takdirde, daha anlamlı, daha etkili çalışmalar ortaya çıkacağımıza inanıyorum." 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow