hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Korkut, ZMO Adana Şube Başkanlığı'na adaylığını açıkladı

    Korkut, ZMO Adana Şube Başkanlığına adaylığını açıkladı
    expand

    Korkut, ZMO Adana Şube Başkanlığı'na adaylığını açıkladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA, (DHA)- TÜRK Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Adana Şubesi'nde 21-22 Aralık 2019 günlerinde seçim heyecanı yaşanacak. Meslekte 38 yılını geride bırakan Ziraat Yüksek Mühendisi Feyzullah Korkut, ZMO'nun Adana Şube Başkanlığı için adaylığını açıkladı.
    23. Olağan Genel Kurul'da ZMO Adana Şube Başkanlığı için aday olduğunu açıklayan Feyzullah Korkut, ZMO'nun anayasal boyutta kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşu olduğuna vurgu yaptı. Korkut, yeni dönemde mesleki ve ilgi alanına yönelik çalışmalar yapılmasının yanı sıra, insan hak ve özgürlüklerine saygı, hukukun üstünlüğü ve demokrasinin kuralları içerisinde kalarak toplumun demokratikleşmesi, ekonomik ve toplumsal yapının ulusal yararlar göz önüne alınarak oluşturulması için sorumluluk üstleneceklerini belirtti.
    Türkiye'nin tarımsal varlığı ve kaynaklarının korunması, geliştirilmesi ve işletilmesi, verimlerinin arttırılması, kırsal nüfusun toplumsal ve ekonomik kalkınmasının sağlanması ile ziraat mühendisi meslektaşlarının tüm özlük haklarının korunması ve yükseltilmesi amacıyla her türlü girişimin içerisinde olacaklarını dile getiren Korkut, bu konuların öncüsü konumunda olan bir oda çalışması için Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi'nin yaklaşan olağan genel kurulunda aday olduğunu kaydetti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow