hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Koronavirüsü yenen Başkan Kocaispir göreve başladı

    Koronavirüsü yenen Başkan Kocaispir göreve başladı
    expand

    Koronavirüsü yenen Başkan Kocaispir göreve başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA'da koronavirüs testi pozitif çıkan ve karantina sürecinde evinde uygulanan tedaviyle virüsü yenen Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, sağlıklı bir şekilde görevinin başına döndü. Ayağının tozuyla Şehit Erkut Akbay Mahallesi’ne giden Başkan Kocaispir sosyal medyadan paylaştığı video ile kentsel dönüşüm müjdesi verdi.
    Boğaz ve eklem ağrıları ile halsizlik şikayetleri üzerine 8 Aralık’ta yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıkan Başkan Fatih Mehmet Kocaispir, 10 gün ev karantinasında kaldı. İkinci testi negatif çıkan Kocaispir, tekrar görevinin başına döndü. Sağlığına kavuşur kavuşmaz yeniden mesaisine başlayan Başkan Kocaispir, ayağının tozuyla Şehit Erkut Akbay Mahallesi’nden kentsel dönüşüm müjdesi verdi.
    Sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Yüreğirliler’e seslenen Başkan Kocaispir, “Allah’ın izni, sizlerin de duası ile çok şükür hastalıktan kurtulmuş durumdayım. Hastalığı atlatır atlamaz sahalara tekrar döndük. Şehit Erkut Akbay Mahallemiz’deyiz. Bugün sizlere bir müjde vermek istiyorum. Şehit Erkut Akbay Mahallemiz’de malumunuz bir sel felaketi yaşanmıştı. O dönemde devletimiz sürece çok hızlı bir şekilde müdahil olmuştu. Çok şükür Cumhurbaşkanımızın imzasıyla 104 dönümlük bir alanda kentsel dönüşüm süreci başlamış durumda” dedi.
    Kentsel dönüşümün, ilçenin güzelleşmesi bakımından çok önemli olduğunu belirterek, “Biz de başından beri bu sürecin gerçekleşmesi ile ilgili yoğun bir çaba gösteriyoruz. Kentsel dönüşüm sürecimizin başlaması ile ilgili Cumhurbaşkanımıza, Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, Bakanlarımız Ömer Çelik ve Jülide Sarıeroğlu’na, milletvekillerimize, il başkanımıza ve katkı sağlayan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum. Biz Yüreğir için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim derdimiz insan” ifadelerine yer verdi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow