hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    LGS'de derece yapan öğrencilerden Başkan Kocaispir'e ziyaret

    LGSde derece yapan öğrencilerden Başkan Kocaispire ziyaret
    expand

    LGS'de derece yapan öğrencilerden Başkan Kocaispir'e ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, belediye olarak düzenledikleri 'eğitime destek' kurslarında eğitim gören LGS Türkiye birincisi Sabiha Gökçe Tepedelen ile sınavda dereceye giren öğrencileri konuk etti.
    Murat Göğebakan Kültürevi öğrencilerinden Sabiha Gökçe Tepedelen, katıldığı LGS sınavında bütün sorulara doğru cevap vererek 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu. Kültürevlerinde eğitim alan Gökay Emin Sarıkaya, Aleyna Teke, Cemile Sevde Eşit, Fatma Sıla Tepeli, Talip Efe Şevik ise yüzde 1’lik dilime girerek, Adana’daki Fen Liseleri'ne girme hakkı elde etti. Başkan Kocaispir’i ziyaret eden başarılı öğrenciler, eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kocaispir ise öğrencileri kutlayarak çeşitli hediyeler takdim etti.

    DESTEĞİMİZ SÜRECEK
    Öğrencilerin Yüreğir’in gurur kaynağı olduğunu belirten Başkan Kocaispir, “Kültürevlerimizdeki eğitime destek kurslarımızda düzenli sistemli bir çalışma yapıyoruz. Gençlerimiz, çocuklarımız huzurlu bir ortamda sınavlara hazırlanıyor, kıymetli vakitlerini en güzel şekilde değerlendiriyorlar. Bu yavrularımız gerçekten önemli bir başarı elde ettiler ve Yüreğirimizin, bizim gurur kaynağımız oldular. Her zaman desteklerimizle yanınızda olacağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow