hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Otobüs şoförlerine eğitim semineri

    Otobüs şoförlerine eğitim semineri
    expand

    Otobüs şoförlerine eğitim semineri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlarla birebir diyalogda bulunan otobüs şoförlerine halkla iletişim konusunda eğitim semineri verdi.
    Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın direktifleri doğrultusunda, otobüs şoförlerinin katıldığı seminer düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Birgül Ağdemir tarafından Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda verilen seminerde, otobüs şoförlerinin belediyenin sahadaki yüzü olduğu vurgulandı. Ağdemir, şoförlerin hal, tavır ve davranışlarının çok önemli olduğunu ve bu konuda şoförlere güvendiklerini dile getirdi.  Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Uzm. Dr. Rıza Mete de şoförlere, vatandaştan selamlaşmanın ve tebessümün esirgenmemesini istedi.
    Kamu hizmeti veren belediyelerde iletişimin çok önemli olduğunu kaydeden Mete, “Belediyelerin hizmetlerini halka yansıtırken vatandaşla en fazla iletişime geçen otobüs şoförlerimizdir, bu nedenle şoförlerimiz beden diline ve konuşmalarına özen göstermelidir. Vatandaşın bindiği otobüsten memnun inmesi siz şoförlerimizin iyi hizmet ve güler yüzüyle olacaktır” dedi. 
    Psikolog Tuğçe Önder ile Melike Manga da şoförlere, vatandaşla doğru iletişim kurma yöntemleri konusunda bilgi aktardı. Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan 600 şoföre seslenen Önder ve Manga, halkla iletişimin kalitesinin çok önemli olduğuna vurgu yaptı ve pozitif olmanın yöntemlerini anlattı. 
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow